BIST 100 9.722,09 % 0,80
USD/TRY 32,5616 % 0,02
EUR/TRY 34,8305 % -0,09
Piyasalar
9.722,09
% 0,80
32,5618
% 0,02
34,8330
% -0,09
1,0689
% -0,11
45,35
0,00
2.319,62
% -0,10
88,15
% -0,38
En son haberlerden haberin olsun istemez misin?

"Racon kesilecekse, bizzat kendim keserim"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: Eğer racon kesilecekse, bu raconu bizzat kendim keserim

"Racon kesilecekse, bizzat kendim keserim"
21 08 2017, 07:01

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Eğer racon kesilecekse, bu raconu bizzat kendim keserim" dedi.

Erdoğan, "Zaman zaman kamuoyunda, medyada, partimiz içinde kesinlikle arzu ve tasvip etmediğim tartışmaların yaşandığına şahit oluyoruz." diyerek şöyle konuştu:

"Genellikle sosyal medya hesapları veya kimi köşe yazarları üzerinden başlatılan bu tartışmalarda, birilerinin şahsımın adına adeta racon kestiği, herkese ayar vermeye çalıştığı anlaşılıyor. Burada bir kez daha açık ve net olarak ifade ediyorum; benim, milletimle, partimle paylaşacağım bir düşüncem, bir teklifim, bir hissiyatım varsa, bunun yolları bellidir. Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesilecekse, bu raconu bizzat kendim keserim. Bu da böyle bilinmeli."

"ASLA BİR TASFİYE DEĞİLDİR"

"Kongre sürecimizde gerçekleştireceğimiz bu değişim asla bir tasfiye değildir. Bizim siyaset terbiyemizde vefa çok önemlidir." diyen Erdoğan, "Ülkesine, şehrine, partisine hizmet etmiş hiçbir arkadaşımızın emeğini, gayretini, fedakarlığını unutmadık, unutmayacağız. Kendisi yolunu şaşırıp başka mecralara yönelmediği sürece her arkadaşımızın bizim gönlümüzde ve yanı başımızda yeri vardır." ifadelerini kullandı.

"DÜNYANIN ÖNÜNDE KONUŞUYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Parti teşkilatlarımızda yaptığımız toplantılarda, tüm milletimizin gözü önünde konuşuyor, tartışıyor, mesajlarımızı ifade ediyoruz. Aynı şekilde dünya ve ülke meseleleriyle ilgili konularda da gerektiği her durumda görüşlerimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz. Batı'yla ne konuşmamız gerekiyorsa kapıların arkasında değil, milletin önünde, dünyanın önünde konuşuyoruz." dedi.

"ALMANYA BİRLİK ADINA RACON KESİYOR"

Daha önce, Başbakan Binali Yıldırım ise "Gümrük Birliği meselesi, Almanya'nın Avrupa Birliği adına tek başına karar vereceği bir konu olmamalıdır. Almanya, 'Bütün Avrupa Birliği benden sorulur' havasında, Birlik adına racon kesiyor. Bu doğru değil, birliğin kurumsal yapısına, ilkelerine, usullerine uymayan bir şeydir. Bir dayatma anlamına gelir. Gümrük Birliği'nin devam etmesi can atmıyoruz" ifadelerini kullandı.   

Yukarı

Business HT×