BIST 100 93.616 % 0,34
USD/TRY 5,3343 % 0,27
EUR/TRY 6,0986 % 0,19
Piyasalar
93.616
% 0,34
5,3343
% 0,27
6,0986
% 0,19
1,1421
% 0,00
20,19
0,23
1.219,05
% -0,35
67,36
% 0,90
En son haberlerden haberin olsun istemez misin?

Facebook'tan aşk hayatınız için önemli adım

Facebook ayrılıkların en zor taraflarından birini ortadan kaldırmak için önemli bir adım attı

Facebook'tan aşk hayatınız için önemli adım
TEKNOYO 20 11 2015, 13:44

Sosyal ağ Facebook, arkadaş listenizde yer alan eski sevgilinizi veya eşinizi engellemeye, listenizden çıkarmaya gerek kalmadan paylaşımlarının otomatik olarak gösterilmeyeceği yeni özelliği test etmeye başladı.

Facebook, herhangi bir kişiyi arkadaş listenizden çıkarmadan veya engellemeden o kişiyle ilgili eski veya yeni tüm paylaşımları kullanıcıların zaman tünelinde göstermeyen yeni özelliğini devreye aldı. Öncelikle ABD’deki mobil Facebook kullanıcılara açılan özellik sayesinde, karşı taraf da paylaşım ve güncellemelerinin görünmediğini de bilemiyor.

Facebook bu adımı, kullanıcıların “İlişki Durumu”nu değiştirdiği zaman ortaya çıkan karşı tarafın kızgınlık ve alınganlıklarının önüne geçmek için geliştirmiş. Yeni uygulama ile artık Facebook, paylaşım ve etiketlerinizde size eski sevgilinizi önermeye de son vermiş olacak

Yeni özellikle ilgili olarak Facebook’tan yapılan resmi açıklamada, “Facebook birçok kişi için romantik ilişkiler dahil, hayatın önemli anları paylaştığı bir yer. Ancak Facebook’ta sunulan özelliklerle ilgili olarak özellikle bir ilişki bittiğinde kullanıcılarımızdan bir çok şikayet de duyuyoruz. Bu yüzden bugünden itibaren insanların bir ilişkisi bittiğinde, eski partnerleri ile Facebook’ta olan etkileşimlerini kendilerinin yönetebileceği araçları test etmeye başlıyoruz.” denildi.

İnsanların bu seçeneği ilişki durumunu değiştirdiğinde veya bir ilişkisi bittiğinde kullanılabileceği belirten açıklamada, şu bilgiler verildi: “Yeni özellikle, arkadaş listenizden çıkarmadan veya engelemeden eski partnerinizin adını ve resmini artık daha az göreceksiniz. Paylaşımları, sizin zaman tünelinizde gösterilmeyecek. Yeni bir mesaj yayınlarken veya bir fotoğrafı etiketlerken, eski ilişkiniz size önerilen isimler arasında yer almayacak.”

Haberin orjinali için 
Yukarı

Business HT×