BIST 100 9.876,82 % 1,65
USD/TRY 32,5561 % 0,06
EUR/TRY 34,9690 % -0,01
Piyasalar
9.876,82
% 1,65
32,5561
% 0,06
34,9690
% -0,01
1,0730
% 0,01
44,89
0,00
2.348,99
% 0,71
89,39
% 0,43
En son haberlerden haberin olsun istemez misin?

İşinize yarayacak 10 uygulama

Apple Watch'ın yeni tasarıda birçok uygulama bulunuyor. İşte Apple Watch'ın işlerinizi kolaylaştıracak 10 uygulaması

Apple Watch'ın 10 çekici uygulaması
BLOOMBERG 07 05 2015, 17:57

Apple Watch'daki birçok uygulama sizi muhtemelen şimdilik etkileyemeyecek.

Yeni çıkan platformların hayat döngüsü şöyledir: Büyük şirketler daha el değmemiş platforma bayrak dikmek için genellikle sade, zorunlu uygulamalar sunarlar. Birkaç şirket ise cihazın neler yapabileceğini göstermeyi amaçlayan yenilikler eklerler.

Bu yüzden, insanlar Apple Watch'ın güncel uygulama yelpazesine realist bir şekilde yaklaşmalı. Yeni tasarının inovasyonları daha yolda. Yine de lansmanından itibaren cihazda mevcut uygulamalardan etkilenmemek elde değil. Bloomberg teknoloji editörleri neredeyse 2 haftadır Apple Watch'ı gözlemledikten sonra akıllı saatin iş hayatına nasıl dahil olacağını gösteren uygulamaları değerlendirdi.

SUNUM İÇİN

'Keynote' sayesinde saatiniz ile slaytlarınızı kontrol edebileceksiniz. Uygulamanın işleyişi çok basit. Saatin ekranında bulunan sadece bir buton sayesinde slaytları yavaş yavaş ilerletebilirsiniz. Bu ellerinizi tamamen boş bırakarak sunum esnasında istediğiniz gibi hareket etmenizi kolaylaştırıyor. Eğer sunumlarınız için Microsoft’un 'PowerPoint'ini tercih ediyorsanız saatte benzer bir uygulama da var.

TAKIM ARKADAŞLARINIZLA BAĞLANTIYI KOPARMAYIN

'Slack'... Bu uygulama takımların iş yapma ve iletişim kurma şeklini tamamen değiştirecek. Büyük bir kolaylıkla kayıtlı kısa mesajlarla arkadaşlarınıza cevap verebilirsiniz ya da saatin mikrofonunu kullanarak istediğinizi yazdırabilirsiniz.

Rakip uygulamalar Hall, kullanıcıların daha derin konuşmalara girebilmesini sağlıyor ve okunmamış mesajlara erişim sağlıyor ve WebEx, konferans aracı olarak kullanıcıların sadece bir tıkla görsel toplantılar gerçekleşmesini sağlıyor.

SİPARİŞ VERİN, SÜRECİ SAATİNİZ TAKİP ETSİN 

İş gündelik ticarete geldiğinde, 'Postmates' ve 'WunWun' gibi servis uygulamaları öne çıkıyor. Eğer takviminiz çok doluysa,  bu uygulamalar sayesinde hızlıca yemek sipariş edebilirsiniz veya iş için malzemeler gibi herhangi bir mağazadan herhangi birşey istemek amaçlı kullanabilirsiniz. Böylece değerli zamanınızı boşuna harcamamış olursunuz.

Üstelik Postmates, siparişlerinizin teslimatını takip etmenizi sağlıyor.

ZAMANI VERİMLİ KULLANIN

Birçok projenin altından kalkmaya çalışan serbest çalışanların, zamandan tasarruf etmek ve saatlik faturaları takip etmek için zamanı kaydeden bir araca ihtiyaçları var. 'Hours Time Tracking' uygulaması bu işi çok iyi yapıyor. Uygulamanın Watch versiyonunu açınca belirli projelere uyan kronometreler çıkıyor. Farklı kronometreler arasında kolayca gidip geliniyor ve böylece hangi iş için ne kadar zaman harcadığınızı görmeniz kolaylaşıyor. Serbest bir çalışan olarak, bu uygulamanın kolay ulaşımı projelere başlamayı/bitirmeyi unutmamamı sağladı.

'Invoice2Go' uygulaması da aynı işlemi görüyor ve bunun yanısıra müşterilere anında fatura kesebiliyor.

Temel hesaplamalar içinse 'Calcbot' hesap makinesi uygulaması çok iyi. 

Yukarı

Business HT×