BIST 100 9.055,37 % 2,82
USD/TRY 32,3247 % 0,10
EUR/TRY 35,1239 % 0,15
Piyasalar
9.056,46
% 2,84
32,3272
% 0,11
35,1313
% 0,17
1,0809
% -0,17
47,68
-0,25
2.212,27
% 0,80
87,36
% 1,48
En son haberlerden haberin olsun istemez misin?

Sermaye Piyasaları Kongresi 4-5 Kasım'da gerçekleştirilecek

Sermaye Piyasaları Kongresi, dünyanın önde gelen uzmanlarını İstanbul’da yatırımcılarla buluşturuyor

Sermaye Piyasaları Kongresi 4-5 Kasım'da gerçekleştirilecek
BUSINESSHT 05 10 2016, 14:40

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından 4-5 Kasım 2016 tarihlerinde Sermaye Piyasaları Kongresi düzenlenecek.

Kongrede dünyanın önde gelen finans guruları, akademisyenler, piyasa temsilcileri, kurumsal ve bireysel yatırımcılarla bir araya gelecek. Piyasa fırsatları, piyasa düzenleme eğilimleri, türev ürünler, teknik analizler, faizsiz kazanç modelleri, sermaye piyasalarında kariyer fırsatları gibi birçok değişik konunun panellerde ve eğitim seanslarında işleneceği kongrenin en önemli başlığı ise daha güçlü Sermaye Piyasaları için Türkiye’de güçlü demokrasinin önemi..

Sermaye Piyasaları Kongresi, 4-5 Kasım 2016 tarihlerinde Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından; Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul, Takasbank, Merkezi Kayıt Kuruluşu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi stratejik ortaklığı ve Borsa Aracı Kurumları Derneği (BAKYD), CFA Society Istanbul, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), Endeavor Türkiye, Borsaya Kote Ortaklık Yöneticileri Derneği (KOTEDER), Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), Türkiye Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD), Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK), Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği (GYİAD) desteği ve Bloomberg HT stratejik medya ortaklığı ile Wyndham Grand Hotel Levent’te düzenlenecek.

Ekonomi gündemi, pay piyasasının geleceği, finans teknolojileri, portföy yönetimi ve TEFAS, forex piyasasının risk ve fırsatları, start-up, borçlanma araçları, kira ve gayrimenkul sertifikası ve faizsiz kazanç modelleri gibi konular yer alıyor. Kongreye uluslararası düzeyde ün yapmış dünyanın önde gelen finans guruları, akademisyenler, profesörler, piyasa temsilcileri, Türkiye’nin önde gelen spor kulübü başkanları, kurumsal ve bireysel yatırımcılar katılacak.

TÜRKİYE'DEN VE DÜNYADAN ÖNEMLİ İSİMLER OLACAK

Bu yılki Sermaye Piyasaları Kongresine katılacaklar arasında; Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Uluslararası Menkul Kıymetler Genel Sekreteri Paul Andrews, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Dr. Vahdettin Ertaş, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, Türkiye Katılım Bankaları Birliği Genel Sekreteri Osman Akyüz, Dünya Bankası Küresel İslami Finans Geliştirme Merkezi Başkanı Zamir Iqbal, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Gökhan Karasu gibi önemli isimler yer alıyor.

Sermaye Piyasaları Kongresi ile sermaye piyasalarının bilinirliliğinin artırılması, gündemdeki konuların tartışılması, katılımcıların güncel gelişmeler konusunda en yetkin kişilerden bilgi alması ve böylece sermaye piyasası yatırımlarına yönlendirilen tasarruf oranının yükseltilmesi hedefleniyor. Ayrıca kongrede altı çizilecek en önemli konuların başında, Türkiye’nin güçlü demokrasisinin çok daha güçlü sermaye piyasaları için önemi yer alıyor.

Kongreyle ilgili ayrıntılı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için www.sermayepiyasalari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yukarı

Business HT×