BIST 100 9.693,46 % 1,77
USD/TRY 32,5355 % 0,02
EUR/TRY 34,7190 % 0,09
Piyasalar
9.693,46
% 1,77
32,5355
% 0,02
34,7190
% 0,09
1,0656
% 0,12
45,44
-0,05
2.391,93
% 0,54
87,29
% 0,21
En son haberlerden haberin olsun istemez misin?

Patronların tatil rotası...

Yazın yaklaşması ile patronlar tatil rotalarını belirledi. Hangi patron nerede tatile giriyor?

Patronlar nerede tatil yapıyor?
REŞAT BALCIOĞLU - HT KULÜP 04 05 2015, 12:27

Kış ayları boyunca yoğun tempoyla çalışan Türkiye'nin önde gelen iş adamları yaz aylarının gelmesiyle beraber tatil rotalarını belirlediler. Deniz ve güneşin tadını çıkarmak için çoğu iş adamı Ege ve Akdeniz bölgesini tercih ederek lüks teknelerinde tatil yapıyorlar. 

Galatasaray Kulübü eski yönetici aynı zamanda iş adamı Ali Dürüst, her sene eşi Gül Dürüst'le özel teknesinde Bodrum'un eşsiz koylarında huzurlu bir tatil yapıyor.

Denize olan tutkusuyla bilinen ve dünya turuna çıkan Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Nazenin adlı teknesiyle Ege'nin eşsiz koylarında rutin olarak tatil yapmayı ihmal etmiyor. Objektiflerden her daim uzak duran Koç Holding Bilgi Grubu Başkanı, Ali Koç da eşi Nevbahar Koç ve çocuklarıyla özel teknesinde Ege'de tatil yapmayı tercih eden isimlerden.

17 yaşındaki torunu Alp Ali Şen'i geçtiğimiz yıl kaybeden Bosphorus Gaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şen oğulları Adnan, Metin Şenve ailesiyle birlikte her sene Bodrum kıyılarında özel teknesiyle tura çıkan isimler arasında yer alıyor. Dalmayı çok seven Ali Şen, dinç görünümünü de denize borçlu. 

Özel helikopteriyle Bodrum'a giden Bülent Eczacıbaşı tüm yaz hafta sonlarını eşi Oya Eczacıbaşı'yla maviliklerin arasında geçiriyor. Kendilerine ait teknelerinde yakın dostlarını da ağırlamayı ihmal etmeyen Eczacıbaşı çifti hafta içleri ise işlerinin başına dönüyorlar.

Geçen sene Bodrum'da teknesi karaya oturan Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer de deniz tutkusundan vazgeçmiyor. Ailece yazlarını özel teknelerinde geçiren Cihan Kamer, işlerini de genellikle Bodrum'dan yürütüyor. 


Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu da eşi Aylin Tahincioğlu ve çocuklarıyla özel tekneleriyle koyları dolaşmayı çok seven isimlerden. 

Abdi İbrahim İlaç Firması Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut yaz ayları gelmeden bir an önce ailesiyle bilikte kendini Ege'de bulan isimlerden. Yazın büyük bir bölümünü teknelerinde geçiren Barut Ailesi, eylül ayında İstanbul'a geri dönüş yapıyorlar. 


İşi de denizcilikle ilgili olan Densa Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı da eşi Arzu Sabancı'ya birlikte kendilerine ait teknelerinde koy koy dolaşan ve davetler düzenleyen isimler arasında yer alıyor.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, eşi Caroline Koç ve kızlarıyla her sene Bodrum kıyılarını mesken tutuyor. Teknelerinde doya doya denize girip güneşlenen Mustafa Koç ve ailesi ara sıra yurtdışı seyahatleri de gerçekleştiriyorlar.

Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, hayat arkadaşı Ronit Gülcan'la birlikte her yaz Bodrum'da ilk objektiflere yansıyan isimlerden oluyorlar. Balık tutmayı çok seven Cem Hakko, yazın neredeyse hiç denizden çıkmıyor. 

Sessizliği ve sakinliği çok seven Kadir Has Vakfı Başkanı Can Has ve eşi Ahu Has, yaz aylarını Ege'nin incisi Bodrum'da kendilerine ait teknelerinde huzurlu bir tatil yaparak geçiriyorlar.

 

Yazın özel teknesinde verdiği partilerle çok konuşulan Hamamcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Hamamcıoğlu, yazın hemen hemen her haftasonu Bodrum'da. 

YASA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sabancı, eşi Neslihan Sabancı oğulları İlhan Sabancı ve gelinleri Pınar Sabancı'yla birlikte her sene Bodrum'da demirli teknelerinde objektiflere yansıyan isimler arasında. 

Roman Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy, Bodrum'u çok seven isimlerden. Yazın ailesiyle Ege koylarını dolaşan Turgut Bey, deniz ve güneşin tadını özel teknesinde çıkarıyor. 

Akkök Holding Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Ömer Dinçkök, dümen başına geçip yazları iş stresini ailesini kendi gezdirerek atıyor. Eşi Esra Dinçkök ve çocuklarıyla yazın fırsat buldukça soluğu Ege'de demirli teknelerinde alan Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Raif Dinçkök, işlerini hiçbir zaman aksatmıyor.

 

Yakın arkadaşı Selim Hamamcıoğluyla sürekli Bodrum'da bir araya gelen STFA Yönetim Kurulu Üyesi Alp Taşkent, ailesiyle ve arkadaşlarıyla beraber özel teknesinde oldukça eğlenceli bir tatil geçiriyor. 

Yukarı

Business HT×