PİYASALAR

Rekabet Kurumu Acun Ilıcalı'nın Doğuş'a hisse devrine ilişkin kararını açıkladı

Acun Ilıcalı'nın Sekiz Medya Holding AŞ'deki hisselerinin bir kısmının, Sekiz Prodüksiyon ve Reklam AŞ'deki hisselerinin ise tamamının Doğuş Yayın Grubu AŞ tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığı kararlaştırıldı

Rekabet Kurulunca, Acun Ilıcalı'nın Sekiz Medya Holding AŞ'deki hisselerinin bir kısmının, Sekiz Prodüksiyon ve Reklam AŞ'deki hisselerinin ise tamamının Doğuş Yayın Grubu AŞ tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verildi.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan kararlara göre, HS Mali Yatırım ve Danışmanlık AŞ'nin hisse alımı suretiyle, Gelişim ve Başarı Eğitim Yatırım ve Hizmetleri Ticaret AŞ, Ümit Kalko ve Yusuf Kalko ile birlikte Mektebim Eğitim Kurumları Ticaret AŞ'de ortak kontrole sahip olması işlemi onaylandı.

Acun Ilıcalı'nın Sekiz Medya Holding AŞ'deki hisselerinin bir kısmının, Sekiz Prodüksiyon ve Reklam AŞ'deki hisselerinin tamamının Doğuş Yayın Grubu AŞ tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığı kararlaştırıldı.

Pet Gaz AŞ'ye ait tüplü LPG ve otogaz LPG dağıtım faaliyetlerine dair varlıkların belirli bir bölümünün ve ilgili bayilik sözleşmelerinin İpragaz AŞ tarafından devralınması işlemine izin verildi. 

DOĞUŞ'TAN SATIN ALMA