BIST 100 9.944,75 % 2,35
USD/TRY 32,4451 % -0,28
EUR/TRY 34,7827 % -0,54
Piyasalar
9.945,10
% 2,35
32,4454
% -0,28
34,7852
% -0,54
1,0710
% -0,18
44,70
-0,19
2.339,55
% 0,30
89,54
% 0,60
En son haberlerden haberin olsun istemez misin?

İş dünyası Big Fish'te yarıştı

Balıkçılıkla ilgilenen iş insanları Big Fish turnuvasında bir araya geldi

İş dünyası Big Fish'te yarıştı
BUSINESSHT 18 09 2017, 15:34

Sportif balıkçılık alanındaki etkinlik “Columbia PFG Alaçatı Big Fish Turnuvası, Columbia ana sponsorluğunda 14-17 Eylül tarihleri arasında Port Alaçatı Marina’nın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplamda 61 teknenin denize açıldığı organizasyon, koruma altına alınmış türleri yaşatmak amacıyla uygulanan “Yakala Bırak Yaşat” teması ile bu yıl da fark yarattı.

Yüksek katılımla gerçekleşen turnuvada bu yılda “ Yakala Bırak Yaşat “ teşvik edildi. Turnuva dışında karada yapılan etkinlikler de karada bekleyenlere keyifli zamanlar yaşattı. Özellikle Columbia PFG Happy Hour sırasında sahneye çıkan sanatçı Jabbar büyük bir sürpriz oldu. Yemek Atölyeleri, Minik balıkçılar, Grafitti sanatçısı Gölge Artizm ve Türk Telekom Prime ile sahneye çıkan Emir Ersoy ve Projecto Cubano renk kattı.

Turnuva bu yıl Bülent Akgerman, Ceyla Aysal Kırklar, Erkut Soyak, Gökhan Çarmıklı, Zafer Toksöz, Nevzat Aydın, Alp Kırşan, Turgut Konukoğlu, Berent Akdemir, Umut Kızıltan, Can Kestelli, Eyyüp Necimoğlu, Turan Mutlu, Sinan Kuran, İsmail Boyner, Yıldırım Özdemir, İskender Atakan, Vahit Paksoy, Sacit Ertuğ gibi Türkiye’nin önde gelen iş insanlarını ağırladı.

Turnuvanın ana sponsoru olan Columbia PFG ve Gözalan Grup Yönetici Ortağı Kerem Gözalan’ın da yarıştığı turnuvada heyecanlı anlar yaşandı.

Baracuda teknesi ile katılan Erkut Soyak ve Gökhan Çarmıklı ekibi En Büyük Balık ödülünü kazandı.

Bluefin teknesi ile katılan Turgut Konukoğlu ve ekibi En Büyük 2. Balık, Shamu teknesinde yarışan Sinan Kuran ve ekibi En Büyük 3. Balık ödülünü alırken CES teknesi ile yarışan Emre Yörek ve ekibi En Fazla Yakala Bırak kategorisinde birincilik ödülünü Columbia PFG’den aldı.

Bu kategorilerin dışında Jüri Özel Ödülünü sahibi Time Out teknesi ile Alp Kırşan ve ekibi oldu.

Turnuva dışında karada yapılan etkinlikler de karada bekleyenlere keyifli zamanlar yaşattı. Özellikle Columbia PFG Happy Hour sırasında sahneye çıkan sanatçı Jabbar büyük bir sürpriz oldu. Yemek Atölyeleri, Minik balıkçılar ve Türk Telekom Prime ile sahneye çıkan Emir Ersoy ve Projecto Cubano renk kattı.

Grafitti sanatçısı Gölge Artizm2in iki gün boyunca sergilediği canlı performans ile sergilediği graffiti çalışması Alaçatı sevdalısı Korcan Karar’ın sunduğu açık artırmayla geliri Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfına bağışlanmak üzere satıldı. Tabloyu satın alan Wanda ekibinden Ercan Görücüoğlu turnuva kapsamında böylesi değerli bir etkinliğin içinde oldukları için çok mutlu olduklarını belirtti.

Yarışmacı teknelere yunuslar ve balinalar eşliğinde denizde büyük bir görsel şölen yaratırken karada bekleyenler de Minik Balıkçılar için düzenlenen workshop ve Mini Balık Turnuvası 
ile oldukça keyifli anlar yaşadılar. Böylelikle katılımcıların çocukları da bir noktada bu keyifli sporu deneyimlemiş oldu, nesli tükenen deniz canlılarının korunması için verilen bilgilerle minik balıkçılar içinde bilinç yaratıldı. Minik balıkçılar yakaladıkları balıkları sağlıklı şekilde denize bırakmanın mutluluğunu yaşadılar.

Turnuva kapsamında organize edilen ‘Offshore Fishing Expo’ ile Türkiye’de bir ilk olarak, balıkçılık ile ilgili markaların bir arada, hedef kitleye doğru şekilde ulaştırılması sağlandı ve markaların yeni ürünlerin tanıtımı yapıldı.

Yukarı

Business HT×