BIST 100 9.079,97 % 3,10
USD/TRY 32,3219 % 0,09
EUR/TRY 35,1012 % 0,09
Piyasalar
9.079,97
% 3,10
32,3219
% 0,09
35,1012
% 0,09
1,0803
% -0,23
47,65
-0,28
2.214,09
% 0,88
87,30
% 1,41
En son haberlerden haberin olsun istemez misin?

Andersen Global, Türkiye'de Büyümeye Başlıyor

68 ülkede 2.000’in üzerinde vergi ve hukuk profesyonelinden oluşan Andersen Global Türkiye'de

Andersen Global, Türkiye'de Büyümeye Başlıyor
13 07 2017, 10:45

Andersen Global; İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’daki ofisleriyle vergi ve hukuk danışmanlığı alanlarında Türkiye’nin önde gelen hukuk bürosu olan NAZALI Vergi & Hukuk ile İşbirliği Anlaşması çerçevesinde Türkiye’deki mevcudiyetini açıkladı. NAZALI Vergi & Hukuk’un Andersen Global ile işbirliği içine girmesi, Andersen’ın bölgede daha geniş bir platform tesis etme stratejisinin bir parçası niteliğinde olup, NAZALI, kurucu ve yönetici ortak olan Ersin Nazalı öncülüğünde faaliyetlerine devam edecektir.

"NAZALI’nın temel felsefesinin müvekkiller ile uzun vadeli ve güvene dayalı bir ilişki kurarak, kendilerine objektif ve en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirten Ersin Nazalı, Andersen Global ile yapılan iş birliğinin kaynakların birleştirilerek küresel olarak daha kesintisiz ve üst seviyede hizmet sunulmasına kapı açtığını ifade etti.

Ersin Nazalı, yapmış olduğu açıklamada, bu birlikteliğin önümüzdeki sürece ilişkin Türk ekonomisine olan uluslararası güvenin ve ilginin çok önemli bir göstergesi olduğunu belirterek, Türkiye’nin Ortadoğu, Körfez ve Orta Asya ülkelerine sağlanacak vergi ve hukuk hizmetleri açısından merkez olduğunu ve yerli ve yabancı müvekkillerine sunmakta oldukları hizmetlerin bu kapsamda daha da çeşitlenerek artacağını ifade etti.

2015 yılında kurulan NAZALI Vergi & Hukuk, kuruluşundan bu yana Türkiye'de vergi ve hukuk konularında önde gelen hukuk firmalarından biri haline gelmiştir. NAZALI Vergi & Hukuk deneyimli ve güvenilir kadrosuyla, gerek ulusal gerekse uluslararası müvekkillerine birçok alanda hukuk ve vergi danışmanlığı hizmetleri sunmaktadır. NAZALI Vergi & Hukuk’un hizmet sağladığı hukuk dalları arasında Şirketler ve Ticaret Hukuku - Şirket Yeniden Yapılandırma İşlemleri, Vergi Hukuku, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Gümrük ve Dış Ticaret İşlemleri Hukuku, Fikri Mülkiyet Hukuku, Dava Takip Hizmetleri ve İcra İflas Hukuku bulunuyor.

Avrupa ile Asya arasındaki coğrafi konumu nedeniyle Türkiye'de ilerleme ve büyümenin önemli ve aynı zamanda stratejik olduğunu vurgulayan Andersen CEO’su Mark Vorsatz, Ersin Nazalı’nın girişimci ruhu ve nitelikli NAZALI Vergi & Hukuk çalışanları ile NAZALI Vergi & Hukuk’un kısa sürede muazzam bir büyüme ve gelişme gösterdiğini belirtti.

NAZALI, hâlihazırda 60 kişilik vergi ve hukuk alanındaki kadrosu ile Andersen Global’e katılmış olup, önümüzdeki oniki aylık süreç içerisinde büyüklüğünü iki katına çıkarmayı hedeflemektedir. Andersen Global, hâlihazırda 68 ülkede faaliyet gösteren yaklaşık 2.000’in üzerinde vergi ve hukuk profesyonelinden oluşmaktadır.
    

 

Yukarı

Business HT×