BIST 100 9.042,42 % 2,68
USD/TRY 32,3297 % 0,12
EUR/TRY 35,0882 % 0,05
Piyasalar
9.042,19
% 2,67
32,3298
% 0,12
35,0918
% 0,06
1,0794
% -0,31
47,68
-0,25
2.209,23
% 0,66
87,28
% 1,38
En son haberlerden haberin olsun istemez misin?

Tom Cruise ve Scientology hakkında 5 ilginç iddia

Hollywood yıldızı Leah Remini, yeni çıkardığı kitabında Scientology tarikatındaki eski hayatını anlatarak, tarikatın en ünlü üyesi Tom Cruise hakkında beş ilginç iddia ortaya koydu

Tom Cruise ve Scientology hakkında 5 ilginç iddia
THE INDEPENDENT 05 11 2015, 11:40

ABD'li bilim kurgu yazarı Ron Hubbard'ın temellerini attığı ve oldukça katı kurallarının olduğu bilinen inanç akımı Scientology, son günlerde ünlü oyuncu Leah Remini'nin çıkardığı kitapla yeniden gündemde. Scientology'nin eski üyesi Remini, “Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology” kitabında, tarikatın en ünlü yüzü Tom Cruise hakkında ilginç iddialarda bulundu.

İngiliz The Independent'ın derlediği beş çarpıcı iddia şu şekilde

1) “Tom Cruise, Will Smith ve eşi Jada Pinkett Smitih'in de içlerinde bulunduğu misafirleriyle evinde saklambaç oynamak istedi.”

Remini bu iddiasını “İlk başta şaka yaptığını zannettim. Ama hayır, gerçekten de geniş ıssız bir alana yayılan yaklaşık 650 metrekarelik malikânesinde bir grup yetişkinle saklanbaç oynamak istiyordu” diye anlatıyor. Ayağında topuklu ayakkabı olduğu için oynamak istemediğini söyleyen Remini, Cruise'un “Pekâla, o zaman ebe sensin” diyerek koşmaya başladığını ifade ediyor.

2) “Önünde duran kurabiye hamurunu bulamadığı için asistanlarına bağırdı.”

45 yaşındaki oyuncu, hayranları arasında neredeyse ABD Başkanı gibi ilgi gören Tom Cruise'un insanlara bu şekilde davranmasının şoke edici olduğunu söylüyor.

3) “Düğünlerinde 'Bana olan aşkını yitirdin' şarkısını söyledi.”

Remini, Tom Cruise'un düğün akşamı “You’ve lost that loving feeling” (Bana olan aşkını yitirdin) adlı şarkıyı seslendirdiğini söylüyor ve misafirlerin “Bir geline söylemek için ilginç bir şarkı” diye düşündüklerini belirtiyor.

4) “Kilise, Oprah'ın programında koltuğun üzerine zıplamasını sorun etmedi.”

  

 

Remini, Tom Cruise'un ünlü televizyon sunucusu Oprah Winfrey'nin programında eşi Katie Holmes'u sevdiğini söyleyerek koltuğun üzerine zıplamasının Scientology kilisesinde sorun edilmediğini söyledi. Remini'nin ifadesine göre kendisi bu durumu kiliseye şikâyet ettiğinde “Adam gerçekten mutlu, sen de onun için mutlu olmalısın” cevabını aldı.

 

5) “Nicole Kidman 'Baskıcı insan' ilân edildi ve kiliseyi terk etti.”

Remini, Scientology tarikatının, Tom Cruise'un eski eşi Nicole Kidman'ı “Baskıcı insan” (Suppressive Person/SP), yani  çevresindekileri üzen ve aşağılayan kişi olarak etiketlediğini ve Kidman'ın kiliseyi terk ettiğini söyledi: “Tom Cruise'un eski eşi benim koruyucu meleğimdi. Onunla hiç tanışmamama hatta tanışma girişimim olmamasına  rağmen onu çok d  üşündüm. Geceleri tavana bakıp uyuyamazken, kendi kendime “Nicole Kidman'ı hatırla. SP ilân edildi, kiliseyi terk etti ama hayatına devam etti. Kariyerinde iyi, bir kocası ve ailesi var.”

Yukarı

Business HT×