GÜNCEL

Ali Koç: ''Sanki 20 yıldır ben başkanım!''

Habertürk'e konuşan Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın projelerine tepki gösterdi: “Bir gerçek var ki, bugünün yaklaşımıyla bu başarı gelmeyecek. Bu camia kenetlenmeyecek. Mali sorunlar giderilmeyecek."

Habertürk ziyaretinde sorularımızı içtenlikle cevaplayan Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, başkan Aziz Yıldırım’ın aynı gece kendisi hakkında söylediği sözlere de sıcağı sıcağına yanıt verdi.

Aziz Yıldırım’ın 3 Temmuz süreciyle ilgili olarak “Ben bir hesaplaşma yapacağım. Bunu ben ve benim gibi Metris’te, Silivri’de yaşayanlar yapar. Bunu yaşamayan davanın peşine düşmez” sözlerine yanıt veren Koç, “Peki bir şey soracağım. Allah korusun. Başkana yarın otobüs çarptı. Ne olacak? Yandı mı, bitti mi F.Bahçe? 3 Temmuz’u bir daha kimse sahiplenemeyecek, öyle mi? Bakın tekrar söylüyorum; kişilere bağlı sistem bir yere kadar gider. Bu sistem duvara toslamıştır. Bugün Allah korusun başkanımıza bir şey olsa, yine bu camia aynı refleksi sergiler” diye konuştu.

''TARAFTAR ŞAMPİYONLUK İSTİYOR, BEN DE İSTİYORUM''

Başkan adayı Ali Koç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Taraftar şampiyonluk istiyor. Evet, istiyor. Ben istemiyor muyum? Ama taraftar bizi dinledikçe ayakları çok daha yere basacak. Biz sadece binlerce kişiyle temasta değiliz. Bir sürü insan bize yazıyor çiziyor. Sosyal medyada arkadaşlarımız takip ediyor. Öyle böyle uçuk kaçık beklentiler çok sınırlı. Bunda bizim etkimizin çok olduğunu düşünüyorum. Ama bir gerçek var ki, bugünün yaklaşımıyla bu başarı gelmeyecek. Bu camia kenetlenmeyecek. Mali sorunlar giderilmeyecek. Ya insan demez mi ‘Kardeşim sen akademi diyorsun, pilot takım diyorsun, 7-8 saha diyorsun’ 20 sene vaktin vardı bunu yapacak. Sanki onlar ilk defa aday oluyor, ben 20 senedir başkanım. Onun için insanlar kim samimi, kim samimi değil, kim ne niyette görüyorlar.”