GÜNCEL

MÜSİAD'ın en iyi ekonomi portalı ödülü BloombergHT.com'un

MÜSİAD'ın 16. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri sahiplerini buldu, BloombergHT.com Yılın Ekonomi Portalı dalında ödüle layık görüldü

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (MÜSİAD), ekonomi basınındaki başarılı gazeteci, yayın organı ve kuruluşların teşvik edilmesi amacıyla düzenlediği “Ekonomi Basını Başarı Ödülleri”nin 16’ıncısı 23 Şubat’ta Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’ın katılımıyla gerçekleşen törende sahiplerini buldu.

BloombergHT.com Yılın Ekonomi Portalı dalında ödüle layık görüldü. Ödülü Bloomberg HT.com adına Haber MüdürüAhmet Öz, Bakan Elitaş ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'ın elinden aldı.

Bu yıl 16.’sı gerçekleştirilen “MÜSİAD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri” töreninde konuşan Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, doğru bilgiye en hızlı şekilde ulaşmanın çok önemli olduğunu vurgulayarak, ekonomi basınına büyük görevler düştüğünü, basının piyasa ve politika yapıcılar arasında bir köprü olduğunu söyledi. Türkiye’nin üçüncü çeyrekte yakaladığı yüzde 4’lük büyüme oranı ile birçok ülkeyi geride bıraktığını ifade eden Elitaş, “İnşallah Orta vadeli programda 155,5 milyar dolarlık ihracat rakamına ulaşacağız. 2016 yılında cari açık/GSYH oranımızın %3,9'a gerilediğini hep birlikte göreceğiz ve bunun manşetlerini okuyacağız” dedi.