BIST 100 9.722,09 % 0,80
USD/TRY 32,5718 % 0,01
EUR/TRY 34,9111 % 0,17
Piyasalar
9.722,09
% 0,80
32,5718
% 0,01
34,9111
% 0,17
1,0697
% -0,01
45,35
0,00
2.316,06
% 0,00
88,02
% -0,45
En son haberlerden haberin olsun istemez misin?

Ali Ağaoğlu aleyhine başlatılan imza kampanyasına destek verdi

İş adamı Ali Ağaoğlu, Ordu Yason Burnu'nda inşaat yapımı için incelemelerde bulunduğu gerekçesiyle aleyhine başlatılan imza kampanyasına destek verdi ve suçlamaları yalanladı

Ali Ağaoğlu aleyhine başlatılan imza kampanyasına destek verdi
BUSINESSHT 03 01 2018, 12:11

Müteahhit ve iş adamı Ali Ağaoğlu, online imza kampanyası platformu change.org'ta kendi aleyhine başlatılan “Ordu-Yason Burnu’nu Ağaoğlu’na yedirmeyiz” kampanyasını imzalayarak destekledi.

İmzanın ardından bir de not paylaşan Ağaoğlu hakkındaki suçlamaları yalanladı ve şu ifadeleri kullandı:

"Ordu Hayat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Erişen'in Dikkatine;

Gazeteniz 2018 yılına muazzam şişirme bir haberle başlamış; "Yason Burnu'nu gezen ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu'nun burada konut yapmayı düşündüğü" söylentisini sorgusuz sualsiz ciddiye alarak, "Vona'yı yedirmeyiz" başlığı atmıştır.

Bu söylentiden hareketle sanal alemde imza kampanyası başlamış ve imzacıların sayısı 9 bini geçmiş.

Bu söylentiler, Türkiye’nin her yerinde arsa spekülasyonu yapanların marifetidir, bunu herkes bilir. Belli ki, yanından bile geçmediğim o bölgede Ağaoğlu ismini kullanarak, suni bir değer artışı yaratılmak isteniyor. Karadenizli hemşehrilerimin zarar görmesini istemediğim için bu zorunlu açıklamayı yapıyorum.

Neitcede 16 Ekim günü Ordu'da içtiğim bir bardak çayın hatırı var. 16 Ekim günü, Yıldırım Holding sahiplerinden çok değerli dostum ve arkadaşım Mehmet Yıldırım’ın ani vefatı nedeniyle, aileyi bu kederli gününde yalnız bırakmamak için Samsun'daki cenaze merasimine katıldım. Ancak Samsun Havalimanı'nın tadilatta olması nedeniyle özel uçağımız Ordu-Giresun Havalimanı'na indi. Buradan Yıldırım Holding'in helikopteriyle Samsun'a geçtik.

Merhum dostuma karşı görevimizi yaptıktan sonra, hava muhalefetini de dikkate alarak Ordu Havalimanı'na karadan dönüş yaptık. Ordu girişinde küçük bir çay ocağında kısa bir mola verdik. Hem çayımızı yudumladık, hem de Karadenizli hemşerilerimizle sohbet ettik. Bol bol fotoğraf çekitrdik.

Ordu'da içtiğim bir bardak çayda fırtına koparmak isteyenlere söylenti yayarak, şüpheli amaçları için sosyal medyada kirlilik yaratanlara karşı Ordulu hemşerilerimin ve kamuoyunun dikkatini çekmek istedim."

Ağaoğlu ayrıca, kendisi hakkında çıkan diğer haberlerle ilgili olarak da “Sosyal medyada da kime hizmet ettiğini düşünmeden 10 bin kişi bir yalanın altına imza atıyor. Geçenlerde de bir köşe yazarı, Erzurum’a helikopterle gidip tarihi eserlere zarar verdiğimi yazmış. Erzurum’a hayatımda bir kez ve özel uçakla gittim. Hiçbir akıl süzgecinden geçirmeden yazılan yazılara köşe yazısı diyorlar” açıklamasını yaptı.

Yukarı

Business HT×